Presentation

¨
     
 

Hej och välkommen till mina Rottweilersidor där jag hoppas att du skall få en trevlig stund.

Naturligtvis ska det främst handla om mina hundar och då med tyngdpunkt på den hund som delar min vardag idag, Consenzas Lay All Your Love On Me som till vardags går under namnet Trolla.

På sidan hittar du även många stamtavlor, de flesta med bild, klicka bara på understrukna namn så kommer aktuell stamtavla upp. På samma sätt kan du sedan leta dig vidare i stamtavlorna. Kanske kan även historie sidorna vara av intresse. Där hittar du en kort historik om Trollas förfäder och vart de har grenat ut sig idag. Givetvis kan du också läsa om hennes föräldrar och syskon samt självklart mina tidigare hundar, Oldies...but Goldies!

Men en presentation av mig själv först kan kanske vara på sin plats. Jag heter Ingela Sundqvist, och har som så många andra älskat hundar i hela mitt liv.

Den första egna Rottweilern kom in i mitt liv 1976 och sedan dess har jag varit rasen trogen. Så erfarenheten av rasen är lång. Jag är utbildad A-Instruktör inom SBK samt Tävlingsledare och Mentaltest figurant. Har tävlat och tränat både egna och andras hundar allt sedan 1970-talet.

Jag skulle kunna berätta lite om mig själv och det kan du läsa om här!